[Review] SKIN AQUA UV Mild Milk

October 23, 2016
Happy Sunday Morning everyone !!

It has been a while, 
and now, i greet you with SKIN AQUA UV Mild Milk ayeeee!

Just what i ever told you before on this post that my daily moisturizer gel doesn't contain SPF or UV Protection. So that i bought this SKIN AQUA this morning. And to be honest for buy this one i don't feel too guilty because it was paid by my mother. *that's what a daughter used for, i love you mom 

There are 4 variants of skin aqua, Mild Milk for dry to sensitive skin,  UV Moisture Gel for normal to oily skin, UV Moisture Milk for longer UV Protection, and the last one is UV Whitening Milk for Lighting and Moisturizing. 


Since kulit wajahku lagi rewel banget jadi aku pilih yang Mild Milk. Oh iya SKIN AQUA masih produknya Rohto, i have reviewed Rohto's product a lot on ma blog. Just scroll up and down.

What are the contents??
1. Hyaluronic Acid (AcHA) berfungsi memberikan kelembaban dan kelembutan pada kulit.
2. Collagen berfungsi menjaga elastisitas kulit.
3. Sooting Agents berfungsi menyejukkan kulit yang terpapar sinar matahari.
4. Vit E sebagai antioksidan
5. SPF 25 memberikan perlindungan 25x lebih lama dari paparan UV-B
6. PA++ memberikan perlindungan terhadap UV-A
7. Water based formula, no perfume, no pewarna, no minyak mineral
8. Berfungsi sebagai based make up
9. Diformulasikan bagi kulit orang Asia

For more details read the information on the box bellow


Teksturnya seperti lotion, berwarna putih namun ketika diaplikasikan sama sekali ngga lengket, cepat meresap, dan ngga ninggalin bekas putih. It contains no perfume jadi emang ngga ada wanginya apa - apa. Can't be described wanginya, soft aja. :)



Kemasannya 80 gr jadi travel friendly banget, though it's design so simple but looks cute for me. Tutupnya make tutup ulir bikin ngga gampang bocor, terus lubang tube nya kecil jadi pas ngeluarin si lotionnya bisa hemat sesuai kebutuhan.


Like:
- mengandung Hyaluronic Acid
- water based formula dan ngga make bahan - bahan yang cenderung bikin kulit alergi (pengharum, pewarna, minyak, dll)
- UV-A and UV-B Protection
- banyak di review dan most of them said that SKIN AQUA don't make their skin break out.

Dislike:
- so far, i have not found it yet

Price:
I forgot how actually it was, it's about 40K.

Rate:
****/5

Repurchase?
If it works well on me and treat my skin better. Then i will. 


Note:
SKIN AQUA dipake setelah selesai membersihkan wajah, sebelum menggunakan pelembab/make up. 
Re-applying after the skin is exposed to water, sweat, or if it exposed by the sun for a long time.
SPF number is an indicator of how long you can stay in the sun without burning. Jadi, misal kamu make SPF 25, maka lotion tersebut memungkinkan kamu berada di bawah sinar matahari 25 kali lebih lama atau sama dengan 375 (25x15) menit (jika dianggap waktu yang dibutuhkan kulit seseorang mulai memerah setelah terkena sinar matahari adalah selama 15 menit). 

Hope it'll turn out well on me. 
See you!

No comments:

@rynryani. Powered by Blogger.